Приватне акціонерне товариство "Волноваський комбінат хлібопродуктів"

Код за ЄДРПОУ: 00957376
Телефон: (044) 393-40-50
e-mail: info_vkhp@avangardco.ua
Юридична адреса: 03115, Київська область, м. Київ, проспект Перемоги, 121 В
 
Дата розміщення: 24.04.2018

Особлива інформація на 24.04.2018

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата вчинення дії

Зміни (призначено, звільнено обрано або припинено повноваження)

Посада*

Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи

Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

23.04.2018Припинено повноваженняголова Наглядової ради Прокоса Богдан Сергійовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа голова Наглядової ради Прокоса Богдан Сергійович (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) припиняє повноваження на посаді 23.04.2018 р.; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; розмір пакета акцій або частки, якою особа володіє в статутному капіталі емітента в грошовому вираженні становить 0 грн.; на посаді особа перебувала з 28.04.2017 по 23.04.2018; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Орган, що прийняв рішення про припинення повноважень - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: рішення акціонерів; підстави: закінчення терміну повноважень. Замість посадової особи, повноваження якої припиняються, нікого не призначено.
23.04.2018Припинено повноваженнячлен наглядової ради Мельник Ірина Степанівнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа член наглядової ради Мельник Ірина Степанівна (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) припиняє повноваження на посаді 23.04.2018 р.; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; розмір пакета акцій або частки, якою особа володіє в статутному капіталі емітента в грошовому вираженні становить 0 грн.; на посаді особа перебувала з 28.04.2017 по 23.04.2018; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Орган, що прийняв рішення про припинення повноважень - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: рішення акціонерів; підстави: закінчення терміну повноважень. Замість посадової особи, повноваження якої припиняються, нікого не призначено.
23.04.2018Припинено повноваженнячлен наглядової ради Стасевич Степан Ярославовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа член наглядової ради Стасевич Степан Ярославович (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) припиняє повноваження на посаді 23.04.2018 р.; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; розмір пакета акцій або частки, якою особа володіє в статутному капіталі емітента в грошовому вираженні становить 0 грн.; на посаді особа перебувала з 28.04.2017 по 23.04.2018; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Орган, що прийняв рішення про припинення повноважень - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: рішення акціонерів; підстави: закінчення терміну повноважень. Замість посадової особи, повноваження якої припиняються, нікого не призначено.
23.04.2018Припинено повноваженнячлен наглядової ради Фатула Тарас Вікторовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа член наглядової ради Фатула Тарас Вікторович (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) припиняє повноваження на посаді 23.04.2018 р.; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; розмір пакета акцій або частки, якою особа володіє в статутному капіталі емітента в грошовому вираженні становить 0 грн.; на посаді особа перебувала з 28.04.2017 по 23.04.2018; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Орган, що прийняв рішення про припинення повноважень - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: рішення акціонерів; підстави: закінчення терміну повноважень. Замість посадової особи, повноваження якої припиняються, нікого не призначено.
23.04.2018Припинено повноваженнячлен наглядової ради Дячук Віталій Васильовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа член наглядової ради Дячук Віталій Васильович (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) припиняє повноваження на посаді 23.04.2018 р.; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; розмір пакета акцій або частки, якою особа володіє в статутному капіталі емітента в грошовому вираженні становить 0 грн.; на посаді особа перебувала з 28.04.2017 по 23.04.2018; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Орган, що прийняв рішення про припинення повноважень - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: рішення акціонерів; підстави: закінчення терміну повноважень. Замість посадової особи, повноваження якої припиняються, нікого не призначено.
23.04.2018Обраноголова Наглядової ради Прокоса Богдан Сергійовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа голова Наглядової ради Прокоса Богдан Сергійович (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) обрана (ний) на посаду 23.04.2018 р.; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; розмір пакета акцій або частки, якою особа володіє в статутному капіталі емітента в грошовому вираженні становить 0 грн.; посади, які особа обіймала протягом останніх п’яти років: директор; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який обрано особу: один рік. Орган, що прийняв рішення про обрання - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: рішення акціонерів; підстави: рішення акціонерів.
23.04.2018Обраночлен наглядової ради Мельник Ірина Степанівнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа член наглядової ради Мельник Ірина Степанівна (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) обрана (ний) на посаду 23.04.2018 р.; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; розмір пакета акцій або частки, якою особа володіє в статутному капіталі емітента в грошовому вираженні становить 0 грн.; посади, які особа обіймала протягом останніх п’яти років: заступник директора; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який обрано особу: один рік. Орган, що прийняв рішення про обрання - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: рішення акціонерів; підстави: рішення акціонерів.
23.04.2018Обраночлен наглядової ради Стасевич Степан Ярославовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа член наглядової ради Стасевич Степан Ярославович (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) обрана (ний) на посаду 23.04.2018 р.; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; розмір пакета акцій або частки, якою особа володіє в статутному капіталі емітента в грошовому вираженні становить 0 грн.; посади, які особа обіймала протягом останніх п’яти років: Начальник відділу, Заступник директора; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який обрано особу: один рік. Орган, що прийняв рішення про обрання - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: рішення акціонерів; підстави: рішення акціонерів.
23.04.2018Обраночлен наглядової ради Олексюк Юрій Володимировичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа член наглядової ради Олексюк Юрій Володимирович (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) обрана (ний) на посаду 23.04.2018 р.; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; розмір пакета акцій або частки, якою особа володіє в статутному капіталі емітента в грошовому вираженні становить 0 грн.; посади, які особа обіймала протягом останніх п’яти років: економіст; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який обрано особу: один рік. Орган, що прийняв рішення про обрання - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: рішення акціонерів; підстави: рішення акціонерів.
23.04.2018Обраночлен наглядової ради Дячук Віталій Васильовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа член наглядової ради Дячук Віталій Васильович (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) обрана (ний) на посаду 23.04.2018 р.; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; розмір пакета акцій або частки, якою особа володіє в статутному капіталі емітента в грошовому вираженні становить 0 грн.; посади, які особа обіймала протягом останніх п’яти років: Начальник відділу; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який обрано особу: один рік. Орган, що прийняв рішення про обрання - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: рішення акціонерів; підстави: рішення акціонерів.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються (обираються або припиняють повноваження) на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.